Πανσιόν Γάτας

Παράλληλα με την πανσιόν σκύλων, διατηρούμε και έναν επιπλέον άνετο και ασφαλή χώρο για τη φιλοξενία μικρού αριθμού γατών. Οι γατούλες που φιλοξενούνται σε εμάς φροντίζουμε να περάσουν ευχάριστα καθώς αναλαμβάνονται να περιποιούνται και να δραστηριοποιούνται καθημερινά μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενίας τους , απόλυτα ασφαλή και άνετο.

Στόχος μας είναι πρώτα απ’ όλα η διαμονή των ζώων που αναλαμβάνουμε να είναι ευχάριστη και προσιτή κυρίως για τα ζώα, και δεύτερον η εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών τους προς εμάς. Αυτό προϋποθέτει την άριστη γνώση από το προσωπικό μας και τη σωστή περιποίηση και καθαριότητα των ζώων σε καθημερινή βάση για την επίτευξη του στόχους μας.

Προϋποθέσεις φύλαξης :

  • Το ζώο που φιλοξενείται σε εμάς θα πρέπει να συνοδεύεται με ενημερωμένο βιβλιάριο και να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των απαραίτητων εμβολίων του
  • Ενημέρωση από τον ιδιοκτήτη για πιθανή μολυσματική ή μεταδιδόμενη ασθένεια !
  • Απαραίτητη αντιπαρασιτική προστασία σε εξωπαράσιτα και ενδοπαράσιτα πριν την άφιξη στον χώρο μας!
  • Εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα όσον αφορά στον χαρακτήρα, στη συμπεριφορά με άλλα ζώα και με άλλους ανθρώπους εκτός των ιδιοκτητών πρέπει να το γνωρίζουμε πριν την άφιξη του στον χώρο μας!
  • Θα πρέπει να γνωρίζουμε οτιδήποτε ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά στην υγεία και στη διατροφή της γάτας σας!

(Στο χώρο μας ελέγχονται όλα τα ζώα από τον κτηνίατρο μας και σε πιθανή διαπίστωση κάποιου είδους ασθένειας ενημερώνεται άμεσα ο ιδιοκτήτης)