Φιλοξενία σκύλου

Εμπιστευτείτε τη διαμονή του σκύλου σας σε εμάς!

Εδώ τα κατοικίδια σας μπορούν να βρουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που έχουν στο σπίτι σας. Στο χώρο φιλοξενίας της σχολής μας ο τετράποδος φίλος μας θα περάσει τέλεια σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, καθαρό και ασφαλές μαζί με άλλους τετράποδους φίλους με άφθονο παιχνίδι, βόλτα, κοινωνικοποίηση και φυσικά με τον δικό του προσωπικό χώρο ξεκούρασης επίσης ασφαλή, ειδικά διαμορφωμένο για τη διαμονή του, άνετο και καθαρό!

Η καθημερινή 24ωρη φροντίδα των ζώων που διαμένουν στο ξενοδοχείο μας περιλαμβάνει πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή βόλτα, με απαραίτητη προϋπόθεση τα ζωάκια να είναι φιλικά προς εμάς, εκτονώνονται στον περιφραγμένο χώρο με γκαζόν που διαθέτουμε μαζί με πολλά παιχνίδια και όργανα άθλησης και εκτόνωσης των ζώων καθώς και προσφέροντάς τους πολύ παιχνίδι με τα άτομα της ομάδας μας κατακτώντας έτσι την επαφή και την εμπιστοσύνη όλων των φιλοξενούμενων τετράποδων φίλων μας.

Το κάθε σκυλάκι έχει τον δικό του προσωπικό χώρο διαμονής και ξεκούρασης και αναλαμβάνουμε να το φροντίσουμε βάση των χαρακτηριστικών του και των αναγκών του .

Στο χώρο φιλοξενίας μας υπάρχουν ειδικοί χώροι φύλαξης μεγαλύτερης έκτασης, με αυτόνομους προαύλιους χώρους όπου εκεί μπορούν να διαμείνουν παραπάνω από ένα σκυλάκι εάν επιθυμείτε να έχει παρέα το σκυλάκι σας είτε σκυλιά με ιδιαίτερα επιθετικό χαρακτήρα που δεν ταιριάζουν με άλλα και πρέπει να έχουν τον δικό τους χώρο εκτόνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, βγαίνουν βόλτα με μεγάλη ασφάλεια μαζί με εμάς, υπό την επίβλεψή μας. Σε περίπτωση που ένας σκύλος δεν είναι αρκετά κοινωνικοποιημένος ή είναι επιθετικός δεν απομονώνεται απαραίτητα, φροντίζουμε να έχει τον δικό του χώρο εκτόνωσης και δραστηριοποίησης έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον και για εκείνο .

Ωστόσο, φροντίζουμε τα δωμάτια των σκύλων να καθαρίζονται σε καθημερινή βάση , δυο φορές την ημέρα όσο εκείνα είναι έξω και παίζουν. Όλα τα δωμάτια είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να διευκολύνεται ο καθαρισμός τους, απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά απολυμαντικά (hibitan) για την αποφυγή τυχόν δερματικών και μεταφορά μικροβίων. Όλοι οι χώροι μας περιλαμβάνουν τα πάντα καλύπτοντας τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας!
Για λόγους ασφάλειας φροντίζουμε τις βράδυνες ώρες οι χώροι διαμονής να φωτίζονται επαρκώς καθώς και υπάρχει φύλακας που διαμένει στον χώρο όλο το 24ωρο.

Προϋποθέσεις φύλαξης:

  • Όλα τα ζώα θα πρέπει να συνοδεύονται από ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας , ηλεκτρονική σήμανση (microchip) και να έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια καθώς και το εμβόλιο λοιμώδους τραχειοβρογχίτιδας (Kennel Cough)
  • Απαραίτητη αντιπαρασιτική προστασία σε εξωπαράσιτα και ενδοπαράσιτα πριν την άφιξη στον χώρο μας!
  • Τα σκυλιά που παραλαμβάνουμε θα πρέπει να είναι καθαρά !
  • Εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα όσον αφορά στον χαρακτήρα, στη συμπεριφορά με άλλα ζώα και με άλλους ανθρώπους εκτός των ιδιοκτητών πρέπει να το γνωρίζουμε πριν την άφιξη του στον χώρο μας!
  • Θα πρέπει να γνωρίζουμε οτιδήποτε ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά στην υγεία και στη διατροφή του σκύλου σας!

(Στο χώρο μας ελέγχονται όλα τα ζώα από τον κτηνίατρο μας και σε πιθανή διαπίστωση κάποιου είδους ασθένειας ενημερώνεται άμεσα ο ιδιοκτήτης)

Μεταφορά:

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε το κατοικίδιο σας με απόλυτη ασφάλεια με δικά μας εταιρικά οχήματα τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για την ασφαλή μεταφορά του ζώου.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με εσάς είμαστε στον χώρο σας όποτε θέλετε για να παραλάβουμε ή για να σας παραδώσουμε το κατοικίδιο σας.