Εκτροφή Σκύλων

Η εκτροφή ξεκίνησε για εμάς καθαρά σαν χόμπι με την απόκτηση καθαρόαιμων σκύλων των φυλών Γερμανικού Ποιμενικού καθώς και το τελευταίο διάστημα Εργασιακού Γερμανικού Ποιμενικού και Γερμανικού Σνάουτσερ Μινιατούρα.

Η εκτροφή προϋποθέτει μεγάλη υπομονή, αρκετές γνώσεις, μεράκι και αγάπη για να ασχοληθείς σωστά με αυτό το αντικείμενο.

Εμείς  δραστηριοποιούμαστε στην εκτροφή καθαρόαιμων φυλών με Pedigree (Γενεαλογικός Χάρτης) κυρίως σε αυτές τις φυλές που προαναφέραμε.

Όταν έχουμε μια γέννα, τα κουτάβια μας μένουν σε εμάς μέχρι την ηλικία των οκτώ εβδομάδων (2 μηνών) και τα παραδίδουμε υγιή , σε άριστη κατάσταση σωματική αλλά και ψυχολογική.

Για εμάς η εκτροφή είναι η δυνατότητα γνωριμίας νέων φίλων με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ζωοφιλίας και η ανάπτυξη της καθαροαιμίας στην εκάστοτε φυλή.

Στο εκτροφείο μας υπάρχει πάντα το φιλικό κλίμα. Ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης – γονέας ενός από τα παιδιά μας για εμάς είναι ένας νέος φίλος και τα παραδίδουμε στις νέες τους οικογένειες με βάση τα αυστηρά κριτήρια που χρησιμοποιούμε για τα κουτάβια μας.

Αποτελούμε νόμιμο εκτροφείο ζώων , δηλωμένο και εγγεγραμμένο στο Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) με το χαρακτηριστικό όνομα SMARTDOG BREEDING.

Αναλαμβάνουμε να βοηθάμε τους φίλου μας όταν έχει μια γέννα καθαρόαιμων κουταβιών , να τους καθοδηγούμε , να είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειάζονται να προωθούμε την γέννα και να βρίσκουμε υγιείς ιδιοκτήτες με βάση τα αυστηρά κριτήρια που χρησιμοποιούμε και για τα δικά μας κουτάβια.