Ο χώρος μας

Η εταιρία Smartdog ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και ως επίσημο ξενοδοχείο ζώων από το 1998.

Με ιδρυτή και επικεφαλή αυτής της ομάδας τον Βαγγέλη Γκοτζαμπασόπουλο, ορμώμενοι από την αγάπη μας για τα ζώα και την επιθυμία μας να προσφέρουμε σ’εσάς και τους μικρούς μας φίλους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον ιδιοκτήτη και τα ζώα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην εκπαίδευση και την φιλοξενία ζώων στην Αθήνα με γνώμονα την αγάπη μας προς τα ζώα και την συνεχή εξέλιξή μας στην παροχή υπηρεσιών κατοικίδιων ζώων.

Ο χώρος μας λειτουργεί ως ξενοδοχείο ζώων και ως σχολή εκπαίδευσης σκύλων καθώς προσφέρεται επίσης για διοργάνωση εκδηλώσεων και για παιχνίδι .

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στον χώρο μας κυνοφιλικοί όμιλοι διοργανώνοντας διαγωνισμούς ομορφιάς , εκθέσεις μορφολογίας, πάρτι γενεθλίων, κοπή πίτας ομίλων, σεμινάρια κ.α. καθώς και από εμάς διοργανώνονται πολλές τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η μεγάλη αγάπη που έχουμε για τα ζώα και η εμπειρία ετών μας έχουν καθοδηγήσει ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον κατάλληλο για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και για τους επισκέπτες–ιδιοκτήτες των τετράποδων φίλων μας έτσι ώστε να νιώθουν οικεία στο χώρο μας.

Στις εγκαταστάσεις μας, τα σκυλάκια σας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παροχές που θα τα κρατήσουν δραστήρια και χαρούμενα για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται μακριά σας όπως παιχνίδια στο γκαζόν, βουτιές στην πισίνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,  εκτόνωση κι εκγύμναση στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους άθλησης που διαθέτουμε και φυσικά κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά, δραστηριότητα απαραίτητη για την καλή υγεία και ψυχολογία του ζώου. Όλα αυτά που τους προσφέρουμε θα τους μείνουν αξέχαστα και η εμπειρία μοναδική.

Η εκπαίδευση του σκύλου σας γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας στο προαύλιο της σχολής μας αλλά και στον εσωτερικό χώρο μας , το μεγαλύτερο κομμάτι και κάποια επιπλέον μαθήματα πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο οργανώνοντας ομαδικά μαθήματα αλλά και στον χώρο σας καθώς εσείς το επιθυμείτε.

Οι χώροι διαμονής είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι, καθαροί και περιποιημένοι, ώστε το ζωάκι σας να βρει σ’ εμάς ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον αντίστοιχο του δικού σας σπιτικού τηρώντας πάντοτε τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα των ξενοδοχείων ζώων προσφέροντας έτσι άνεση και ασφάλεια στα φιλοξενούμενα ζωάκια μας .

Σήμερα, έπειτα από 22 χρόνια εμπειρίας και καθημερινής ενασχόλησης με τα ζώα, είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ πως μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα ώστε να εμπιστευθείτε το ζωάκι σας σ’ εμάς. Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε τον χώρο μας από κοντά, να μας γνωρίσετε και να δείτε οι ίδιοι αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Από το 2015 η φιλοσοφία της ομάδας μας έχει αποκτήσει έναν άλλο ιδιαίτερο χαρακτήρα και έχουμε επικεντρωθεί στην σχέση παιδιού και σκύλου , στα οφέλη της, στις ευεργετικές ιδιότητες αυτής και στην υπευθυνότητα των μικρών παιδιών.

Με περίσσεια χαρά και συγκίνηση βλέπουμε το όνειρό μας να αποκτά σάρκα και οστά καθώς πολλές είναι οι δράσεις μας που έχουν πραγματοποιηθεί από εμάς σε σχολεία όλων των βαθμίδων με την συνεργασία των αρμόδιων φορέων για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην φροντίδα των ζώων και την υπεύθυνη απόκτηση ενός σκύλου, μιας και στην χώρα μας το αίσθημα της ζωοφιλίας έχει αναπτυχθεί αρκετά όπως και η εν συναίσθηση των παιδιών ως προς τα ζώα.

Τέλος δίνουμε μια ακόμα πιο γερή βάση στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κερδίζοντας μια πολύτιμη συνεργασία από το 2017 με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ και την βοήθεια που προσφέρουμε στον οργανισμό με τους σκύλους θεραπείας και τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα θεραπείας με σκύλο με σεβασμό πάντα και συνέπεια ως προς αυτά τα γενναία παιδιά.

Τα παιδιά και οι νέοι είναι το μέλλον και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να βοηθάμε και να εκπαιδεύουμε τους νέους για την υπεύθυνη απόκτηση ενός ζώου και να επωφεληθούμε από την επαφή με αυτά υποστηρίζοντας πάντα πως :

“ Εάν θέλεις να εκπαιδεύσεις ένα παιδί χάρισέ του ένα σκύλο και ένα θέλεις να εκπαιδεύσεις ένα σκύλο χάρισε του ένα παιδί! “