Ιστορικό

Η εταιρία Smartdog ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και ως επίσημο ξενοδοχείο ζώων από το 1998. Με ιδρυτή και επικεφαλή αυτής της ομάδας τον Βαγγέλη Γκοτζαμπασόπουλο, ορμώμενοι από την αγάπη μας για τα ζώα και για την επιθυμία μας να προσφέρουμε σ’ εσάς και τους μικρούς μας φίλους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον ιδιοκτήτη και τα ζώα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην εκπαίδευση και την φιλοξενία ζώων στην Αθήνα με γνώμονα την αγάπη μας προς τα ζώα και την συνεχή εξέλιξή μας στην παροχή υπηρεσιών κατοικίδιων ζώων.

Σήμερα, έπειτα από 22 χρόνια εμπειρίας και καθημερινής ενασχόλησης με τα ζώα, είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ πως μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα ώστε να εμπιστευθείτε το ζωάκι σας σ’ εμάς. Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε τον χώρο μας από κοντά, να μας γνωρίσετε και να δείτε οι ίδιοι αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Σε ότι αφορά την εκπαίδευση στη σχολή Smartdog αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να προσεγγίσουμε τον σκύλο και να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με μοναδικό μέσο την αγάπη και το παιχνίδι με τους σκύλους μαθητές μας.

Όσον αφορά την φιλοξενία εδώ και 22 χρόνια διατηρούμε την ποιότητα και την αγάπη μας στα ζώα που φιλοξενούμε, με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης. Η οικογένεια της Smartdog παρέχει με μεγάλη χαρά την υπηρεσία φύλαξης του κατοικίδιου σας και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με άφθονο παιχνίδι και πολύ αγάπη για όλα τα ζώα τις ημέρες φιλοξενίας τους στον χώρο μας που θα τους μείνει αξέχαστη.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως από το 2015 η φιλοσοφία της ομάδας μας έχει αποκτήσει έναν άλλο ιδιαίτερο χαρακτήρα θέτοντας νέες και ακόμα πιο ισχυρές βάσεις στο αίσθημα αγάπης που δημιουργείται μεταξύ παιδιού και σκύλου  και έχουμε επικεντρωθεί στην σχέση αυτή , στα οφέλη της, στις ευεργετικές ιδιότητες της και στην υπευθυνότητα των μικρών παιδιών ως ιδιοκτήτες .

Με περίσσεια χαρά και συγκίνηση βλέπουμε το όνειρό μας να αποκτά σάρκα και οστά καθώς πολλές είναι οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από εμάς σε σχολεία όλων των βαθμίδων με την συνεργασία των αρμόδιων φορέων για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην φροντίδα των ζώων και την υπεύθυνη απόκτηση ενός ζώου , μιας και στην χώρα μας το αίσθημα της ζωοφιλίας έχει αναπτυχθεί αρκετά όπως και η εν συναίσθηση των παιδιών ως προς τα ζώα.

Τέλος δίνουμε μια ακόμα πιο γερή βάση στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κερδίζοντας μια πολύτιμη συνεργασία από το 2017 με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ και την βοήθεια που προσφέρουμε στον οργανισμό με τους σκύλους θεραπείας και τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα θεραπείας με σκύλο με σεβασμό πάντα και συνέπεια ως προς αυτά τα γενναία παιδιά.

Τα παιδιά και οι νέοι είναι το μέλλον και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να βοηθάμε και να εκπαιδεύουμε τους νέους για την υπεύθυνη απόκτηση ενός ζώου και να επωφεληθούμε από την επαφή με αυτά υποστηρίζοντας πάντα πως :

‘ Εάν θέλεις να εκπαιδεύσεις ένα παιδί χάρισέ του ένα σκύλο και ένα θέλεις να εκπαιδεύσεις ένα σκύλο χάρισε του ένα παιδί! ‘