Οργανώστε Παιχνίδι

O χώρος μας εδώ και 22 χρόνια προσφέρεται για άφθονο παιχνίδι των τετράποδων φίλων μας , την εκτόνωση και την ασφαλή απασχόληση του σκύλου σας στον διαμορφωμένο προαύλιό μας με ειδικά όργανα άθλησης του σκύλου σας.
Ο σκύλος μπορεί να δραστηριοποιηθεί και να απολαύσει τη βόλτα του στον χώρο μας καθώς και να κοινωνικοποιηθεί παίζοντας με άλλα σκυλάκια, πάντα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των εκπαιδευτών μας και του καταρτισμένου προσωπικού μας.
Ο χώρος μας είναι φιλόξενος και οικείος και για τους ιδιοκτήτες καθώς μπορείτε να απολαύσετε ένα ρόφημα και να παρακολουθήσετε τον σκύλο σας να παίζει ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι να δραστηριοποιηθείτε και να αθληθείτε μαζί με τον σκύλο σας.
Ακόμα σε εμάς μπορείτε να διοργανώσετε οποιαδήποτε εκδήλωση εσείς επιθυμείτε, εκπαιδευτικά σεμινάρια , πάρτι σκύλων , εκθέσεις μορφολογίας , εκδηλώσεις σωματείων και πολλά άλλα.

Άφθονο παιχνίδι λοιπόν για όλους!
Αρκεί να μας συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

* απαραίτητο

Στοιχεία Ιδιοκτήτη

Στοιχεία σκύλου

  1. Οι σκύλοι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει πλήρως τον κύκλο των εμβολίων και να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας ενημερωμένο από τον προσωπικό τους κτηνίατρο.
  2. Όλοι οι σκύλοι επισκέπτες θα πρέπει να διαθέτουν πλήρη αντιπαρασιτική κάλυψη κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο της Smartdog.
(*Το τμήμα Παιχνιδιού της Smartdog καθίσταται εκτός λειτουργίας τις περιόδους διακοπών του Πάσχα, του Αυγούστου και των Χριστουγέννων.)