Η Ομάδα μας

Η σύσταση της ομάδας μας αποτελείτε από άτομα ικανά και πρόθυμα να αναλάβουν να φροντίσουν όλα τα φιλοξενούμενα ζώα καθώς είναι άτομα με γνώση, πλήρης εκπαίδευση και εξειδίκευση στο αντικείμενο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ακόμα στην εκπαίδευση ενός κουταβιού που αναλαμβάνουμε προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη και την προσοχή μας ώστε το ίδιο να μας αγαπήσει και να νιώσει οικεία με εμάς και τον χώρο μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η αγάπη που προσφέρουμε προς όλα τα ζώα που απευθύνονται σε εμάς είτε για εκπαίδευση είτε για φιλοξενία , η επιβράβευση και η ικανοποίηση για εμάς έρχεται όταν βλέπουμε στα μάτια τους την ευτυχία.

Πέραν τον ειδικοτήτων μας που είναι : εκπαιδευτής σκύλων, βοηθός κτηνίατρου, κτηνίατρος, υπάρχει σε όλα τα άτομα της ομάδας μας το κοινό αίσθημα ευθύνης και αμέριστης αγάπης προς τα ζώα και αυτό είναι που κάνει την ομάδα μας ακόμα πιο αξιόλογη καθώς όλοι μας έχουμε σχέση με τα ζώα και κυρίως με τα σκυλιά, από πολύ μικρή ηλικία.

Smartdog σημαίνει οικογένεια!

Απαραίτητο κριτήριο για να ενταχθεί κάποιο άτομο στην ομάδα της οικογένειας Smartdog είναι η αμέριστη αγάπη και προσφορά προς τα ζώα , η υπευθυνότητα και η ανιδιοτέλεια , καθώς σκύλος για εμάς σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη!