Όροι παραμονής

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΥΣΤΗΡΑ 11:00 -13:00μ.μ. & 17:00 – 19:00μ.μ.
ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Σε περίπτωση καθυστέρησης του εκάστοτε ιδιοκτήτη, η παραλαβή ή η παραδοση του κατοικιδίου του θα μετατίθεται για τις επόμενες προγραμματισμένες διαθέσιμες ώρες (11.00-13.00 & 17.00-19.00).

Παρακαλούμε να τηρούνται τα ωράρια παραλαβής-παράδοσης καθώς στα χρονικά διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων ωραρίων, τα φιλοξενούμενα ζωάκια ακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων & ξεκούρασής τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ
Σας παρέχουμε την δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του κατοικιδίου σας κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον χρέωση.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ
1. Ημέρα Check-in
Από την ημέρα που θα φέρετε το κατοικίδιό σας στο χώρο της Σχολής Εκπαίδευσης και Φιλοξενίας Smartdog έως και την επόμενη ημέρα στη 13.00 το μεσημέρι, χρεώνεστε μία ολόκληρη ημέρα.

2. Απογευματινή παράδοση
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε το κατοικίδιό σας κατά το απογευματινό ωράριο παραλαβής – παράδοσης κατοικίδιου (17.00-19.00) τότε θα χρεώνεστε την ημέρα παράδοσης σαν ολόκληρη ημέρα φιλοξενίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ …για να φιλοξενηθεί το κατοικίδιο σας στην Smartdog:
1.Το κατοικίδιο θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολίων του και να φέρει το βιβλιάριο του πλήρως ενημερωμένο και συμπληρωμένο από κτηνίατρο. Στα απαραίτητα εμβόλια συμπεριλαμβάνεται και το εμβόλιο kennel cough Pneumonodog (Pneumonodog 14 ημέρες προ ”ενέσιμο”, Novibac 5 ημέρες προ ”εισπνοή”).
2. Πρωτού φέρετε το κατοικίδιό σας, συνίσταται να του έχει χορηγηθεί τουλάχιστον δύο ημέρες πριν ή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, η απαραίτητη αντιπαρασιτική κάλυψη (συμπεριλαμβανομένων ενδοπαράσιτων & εξωπαράσιτων). Παρακαλούμε, εάν δεν είστε ενημερωμένοι επί του θέματος ενημερωθείτε από τον προσωπικό σας κτηνίατρο.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η σίτιση του φιλοξενούμενου κατοικίδιου περιλαμβάνεται στις παροχές μας. Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με την εταιρεία Nestle η οποία μας προμηθεύει τροφές κατηγορίας Super Premium (Pro Plan).
Σας ενημερώνουμε ότι η αλλαγή περιβάλλοντος, τροφής και νερού μπορεί να προκαλέσει διάρροιες ή εμετούς στα κατοικίδια την πρώτη ημέρα διαμονής τους, χωρίς όμως αυτό να υποδηλώνει κάποια ανησυχία. Σε περίπτωση ολιγοήμερης διαμονής κι εφόσον ο πελάτης επιθυμεί, για την αποφυγή τυχόν διαρροιών, μπορεί να μας προσκομίσει δική του διατροφή.

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
1. Αν ο σκύλος σας είναι επιθετικός με άλλους σκύλους και δεν θέλετε να πάρετε κανένα λογικό ρίσκο, τότε ζητήστε μας να κρατήσουμε τον σκύλο σας μόνο του στον χώρο του.
2. Αν ο σκύλος σας μπορεί να πηδήξει τις περιφράξεις μας (διπλές περιφράξεις 1,80 – 3,00 μέτρα) παρακαλούμε να ελέγξετε το χώρο διαμονής του σκύλου σας και να μας ενημερώσετε.
3. Αν ο σκύλος σας έχει κάποια δερματική αδυναμία και δεν αντέχουν οι πατούσες του στα χαλίκια που έχουμε σε ορισμένους χώρους (κυρίως χειμερινούς, για να μην λερώνονται) όπως και αν οι πατούσες του είναι αλλεργικές στο φρεσκοκομμένο γκαζόν παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
SOS! Να μας ενημερώσετε πλήρως για την συμπεριφορά (χαρακτήρα) και για την υγεία του σκύλου σας (πρόβλημα καρδιάς, αλλεργία, Καλααζάρ).
Γενικά δώστε μας όλες τις πληροφορίες για τον σκύλο σας, ώστε να τον προσέξουμε καλύτερα.

Δεσποζόμενα κατοικίδια ζώα τα οποία παραμένουν στις εγκαταστάσεις μας πέραν των δύο εβδομάδων, δηλαδή οι ιδιοκτήτες τους απέχουν από την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων τους έναντι σε εμάς και μη ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας, θα διαχειρίζονται όπως ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία.
Στην ανωτέρω περίπτωση θα είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στην αρμόδια αστυνομική αρχή την εγκατάλειψη του ζώου και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να επωμιστούν οι ιδιοκτήτες τις νομικές κυρώσεις που τους αναλογούν.

ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ
Εάν ο σκύλος σας έχει περίοδο δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε, ειδικά κατά την περίοδο αιχμής
(Χριστούγεννα, Πάσχα, 10 Ιουλίου – 10 Σεπτεμβρίου και όλες τις γιορτές).
Τα ηλικιωμένα ή και ασθενικά ζώα, όπως και τα ζώα ηλικίας κάτω των 10 μηνών, θα τα φιλοξενήσουμε
(με επιπλέον αγάπη και προσοχή από εμάς), αλλά αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ
STANDARDS ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.

ΥΓΕΙΑ – ΑΣΘΕΝΕΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΩΟΥ (ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ)
Παραλαμβάνονται και φιλοξενούνται αποκλειστικά και μόνον ζώα που έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, είναι απολύτως υγιή, δεν πάσχουν από λοιμώξεις, μολυσματικές ή μεταδοτικές νόσους και δεν φέρουν τραύματα ή πληγές. Ο παραδίδων το ζώο οφείλει να γνωστοποιήσει την κατάσταση υγείας του ζώου, ευθυνόμενος άλλως όπως σημειώνεται στην κατωτέρω παράγραφο. Κατά την παραλαβή δεν γίνεται ιατρική εξέταση του ζώου. Σε περίπτωση που χωρίς να γίνει αντιληπτό, παραδοθεί ζώο ασθενές ή τραυματισμένο, ο παραδόσας φέρει άμεση και αποκλειστική ευθύνη για κάθε συνέπεια και ζημιά (θάνατος ζώου, μετάδοση ασθενειών). Η επιχείρηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη έναντι του παραδώσαντος ζώου κατά την παράβαση των ανωτέρω.
Σε περίπτωση ασθένειας ζώου κατά την διάρκεια της φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης του οφείλει να παραλάβει το ζώο του αμέσως, ευθυνόμενος άλλως ο ίδιος σύμφωνα με την ανωτέρω παράγραφο. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι αυτού σε περίπτωση που δεν παραλάβει ή καθυστερήσει να παραλάβει το κατοικίδιο του.
Εάν τα παραπάνω για κάποιον λόγο δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν θα καταβάλουμε πάλι κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στο κατοικίδιο σας, από τον γιατρό του kennel ή εξωτερικούς κτηνιάτρους που συνεργαζόμαστε. Εάν το κατοικίδιο σας χρειαστεί κλινική θεραπεία και πάλι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τον οδηγήσουμε το ταχύτερο δυνατόν σε κτηνιατρική κλινική όπου και θα παραμείνει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον παραλάβετε εσείς ή ο εκπρόσωπός σας από την κλινική και θα αναλάβετε να πληρώσετε τα ιατρικά του έξοδα, απευθείας στην κλινική.

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου του ζώου, που οφείλετε στο ίδιο το ζώο (αυτοτραυματισμός) ή τον ιδιοκτήτη, είτε σε δολιοφθορά ή ανωτέρα βία.

Σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου ζώου, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβεί σε άμεση νεκροψία και χωρίς την παρουσία ιδιοκτήτη, προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των υπόλοιπων ζώων του χώρου από τυχόν μολυσματικά και λοιμώδη νοσήματα, καθώς και την δημόσια υγεία.

Ο ιδιοκτήτης εκτός από την δαπάνη φιλοξενίας, επιβαρύνεται και με την δαπάνη φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων και νοσηλιών (εφόσον απαιτείται) και με τον ανάλογο Φ.Π.Α.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του κατοικίδιου από τον ιδιοκτήτη, οφείλει να τον παραλάβει ο εκπρόσωπος, καθώς και να εξοφλήσει την οφειλή του ιδιοκτήτη.
Η SMARTDOG ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 50% την ημέρα παραλαβής & 50% πριν την παράδοση